Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@00:13:49 GMT

دریافت وام‌های عجیب توسط مدیران ارشد یک بانک +سند

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۱۳۱۷۳

دریافت وام‌های عجیب توسط مدیران ارشد یک بانک +سند

بررسی جدیدترین صورت های مالی یکی از بانک‌های خصوصی کشور حاوی نکاتی درباره پرداخت وام‌های عجیبی است که این بار در خصوص برخی اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد رخ داده است.

صبحانه آنلاین: تفاوت اعطای وام و تسهیلات خرد به مردم با وام‌های میلیاردی که در اختیار برخی افراد قرار می‌گیرید یکی از موضوعاتی است که همواره مد نظر رسانه‌ها و افکار عمومی بوده و همین موضوع باعث شده تا نحوه رفتار بانک‌های خصوصی و دولتی در این بخش، مورد توجه اهالی رسانه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بررسی جدیدترین صورت‌های مالی یکی از بانک‌های خصوصی کشورمان که از لحاظ قدمت، یکی از باسابقه‌ترین بانک‌های خصوصی ایران محسوب می‌شود، حاوی نکاتی درباره همین موضوع پرداخت وام است که این بار در خصوص برخی اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد "بانک سامان" رخ داده است؛ وام‌هایی که بیشتر جنبه معکوس دارد تا سرسام آور.

اگرچه این بانک خصوصی، علاوه بر آنکه اجازه چنین کاری را دارد (با رعایت ماده ۱۲۹ قانون تجارت)، حساسیت‌ها و انتقاد‌های مربوط به بانک‌های دولتی را نیز به دوش نمی‌کشد، اما از جهت میزان وام‌های پرداختی به مدیران ارشد خود، می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد.

در حقیقت این نکته در بررسی‌ها قابل تامل بود که مدیران برجسته این بانک یا افراد منسوب به آنها، وام‌های عجیبی دریافت کرده اند که رقم آن برای افراد کم درآمد جامعه نیز رقمی محسوب نمی‌شود و با توجه به دقت بازرس قانونی این بانک، به نظر نمی‌رسد که رقم مذکور اشتباه تایپی باشد.

بانک سامان از شهریورماه سال ۱۳۷۸، به‌عنوان نخستین موسسه مالی و اعتباری دارای مجوز بانک مرکزی با سرمایه اولیه ۱۱ میلیارد ریال و با نام «سامان اقتصاد» فعالیت خود را آغاز کرد و کمتراز سه سال بعد، در شهریورماه سال ۱۳۸۱، توانست مجوز لازم برای انجام و ارائه خدمات بانکی را از بانک مرکزی دریافت کرده و به‌عنوان یک بانک خصوصی، دوره جدیدی از حیات خود را تجربه کند.

طبق این بررسی ها، احمد مجتهد نایب رییس فعلی هیئت مدیره بانک سامان، اقدام به دریافت وام ۳ میلیون ریالی از نوع جعاله با بازپرداخت ۱۲۰ ماهه کرده که سود آن نیز ۷.۵ درصد محاسبه شده است. از سوی دیگر، رضا آقابایی قائم مقام سابق مدیرعامل بانک نیز اقدام به دریافت ۷ نوع وام کمتر از ۱ میلیون تومان کرده که همه آن‌ها از نوع جعاله بوده با در نظر گرفتن اقساطی بین ۴۰ تا ۱۲۰ ماه و سود عمدتا ۷.۵ درصد، این تسهیلات رادر سال‌های مختلف دهه ۹۰ دریافت کرده است.



دریافت وام‌های عجیب مدیران ارشد

علیرضا معرفت قائم مقام فعلی مدیرعامل بانک سامان دیگر فردی است که این وام‌های عجیب را دریافت کرده که بر اساس گزارش حسابرس قانونی بانک سامان، ۲ وام زیر ۱ میلیون تومان از نوع جعاله دریافت کرده که مدت زمان بازپرداخت آن ۷ و ۱۲ ساله است و سود آن نیز ۷.۵ درصد تصویب شده است. فرشته ضرابیه مدیر سرمایه انسانی بانک نیز دیگر مسئول این بانک و مشمول این وام هاست که ۳ وام زیر ۱ میلیون تومان با بازپرداخت ۱۲۰ ماهه دریافت کرده است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003IwV

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تایید حدود یک میلیون و ۴۷۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: بانک‌ها با ۴۴۵ هزار نفر قرارداد امضا کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد خادمیان مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و 654 هزار و 36 نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و 469 هزار و 875 نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و 33 هزار و 305 نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با 445 هزار و 68 نفر (30 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

به گزارش تسنیم،  اوایل اسفندماه سال گذشته دفتر پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازیاز ثبت‌نام یک میلیون و 462 هزار و 160 متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن خبر داده بود.

تا آن زمان از این تعداد یک میلیون و 296 هزار و 915 متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شد‌ه‌ بودند. از این تعداد نیز 895 هزار و 668 متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بانک‌های عامل با 381 هزار و 763 متقاضی (29.4 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است.  نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند